Ngarep > >Babagan awake dhewe

Babagan awake dhewe

Foshan Sunrise Energy Technology Co., Ltd minangka pabrik pangolahan produk tenaga surya ing taun 2006. Ing taun 2008, kita netepi kabijakan energi ijo kanggo nglindhungi polusi udara, kita nyawisake kanggo ngembangake daya lestari, ora ana karbon dioksida, ora ana energi polusi. Ing taun 2010, kita duwe teknologi diwasa kanggo nggawe sistem tenaga surya, lan mbantu akeh kulawarga sing manggon ing wilayah sing mlarat, kanggo ngatasi masalah umume, ora ana daya, ora ana cahya ing wayah wengi. Saiki, kita wis nggabungake garis produksi, lan personel teknologi khusus, lan duwe persediaan sing cukup kanggo nepaki pasar jaban rangkah.
Foshan Sunrise Energy Technology Co., Ltd sing diadegake ing taun 2010, duwe bengkel lan gudang 10.000 meter persegi, 100 buruh lan karyawan. Iku perusahaan profesional lan teknologi dhuwur khusus ing pangembangan, pabrik, adol lan layanan sawise-sales tata surya. Lini produk lengkap kita kalebu, panel surya, baterei asam timbal, baterei gel, baterei lithium, controller pangisian daya, inverter solar. Pasar utama yaiku Amerika Lor lan Kidul, Asia Tenggara, Timur Tengah lan Afrika. Foshan Sunrise minangka salah sawijining pemasok sah kanggo pamrentah lokal China lan perusahaan milik negara, sauntara, Sunrise bisa njaga hubungan stabil jangka panjang karo pelanggan liwat produk sing larang regane. Kayata Solar Charge Controller,Inverter Solar Hybrid Kab, Sistem Tenaga Surya Off Grid...